Signe

Hej jeg hedder Signe og er uddannet Socialrådgiver og har i den forbindelse arbejdet med voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse

Nu arbejder jeg som Biodynamisk Kranio -Sakral terapeut og arbejder både hjemme og i Anettes klinik.

Hvad er din livret?

Den er svær. Jeg er generelt glad for mad. Jeg er især glad for Thailandsk mad og Sushi, det er oftest det jeg vælger når vi er ude.

Dit største ønske?

Mit største ønske er økonomisk frihed. Ikke at holde op med at arbejde, men for altid at kunne leve af at lave det jeg elsker og at min mand kan det samme.

Hvor er du født og hvornår?

Jeg er født i Århus i 1995

Hvorfor er du behandler?

Jeg er behandler fordi jeg hele mit liv har haft et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker. Jeg er oprindeligt uddannet socialrådgiver, men valgte efter eksamen, at jeg skulle noget andet.

Jeg valgte Biodynamisk Kraniosakral Terapi da jeg personligt havde brug for en behandling, der arbejdede med det psykiske i mine fysiske udfordringer. Det er en behandlingsform jeg ville have ønsket at mine forældre kendte da jeg var barn og ung.

Hvor vil du holde ferie og med hvem, hvis der var frit valg?

Thailand med min mand. Generelt elsker jeg at rejse, men Thailand har en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg forelskede mig i landet fra første dag jeg var der. Især den nordlige del af Thailand. Jeg kunne godt tænke mig at tage min mand med dertil, da han aldrig har været der.