Anettes Klinik

Anette Ebsen Sørensen 
Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og NLP-coach
Mobil: 2262 3130 - email: anette@anettesklinik.dk

Nyt i klinikken

Anette er blevet uddannet Søvn vejleder og er nu klar til at hjælpe dig til en bedre søvn. Det vil i korte træk sige at den tid du sover bliver med kvalitets søvn og ikke mange opvågninger og let søvn, som  mange er plaget af.

Alle har brug for en god nattesøvn. 

Kontakt mig eller book en tid til søvnvejledning, 1. aftale er gratis, for måske er det kun et par gode råd du har brug for. Hvis det er mere kompliceret vil jeg bede dig om at udfylde en søvndagbog, som er et godt arbejdsredskab til at komme på rette spor. Herefter aftaler vi enten at mødes i klinikken eller at tale sammen på mobilen.

Og tro mig du kan også komme til at sove godt smile

 

Vi sælger gavekort  ♥️  både til massage, Cupping og til vores nye Figur Trim behandlinger, hvor du kan få lavet fedtfrysning/ Cryolipolysis, og behandlinger mod arvæv, cellulitis /appelsinhud og strækmærker.Eller til Forever Living produkter, som du kan se et lille udvalg af i klinikken.

 Der ligger en mappe i klinikken så du kan få en overblik over de forskellige behandlinger. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme ind og få en snak 😄

For øjeblikket har vi prøvebehandlinger med BMS akupunktur, særdeles god mod smerter.

Husk at Anette tager imod de morgen friske kl. 7, to dag i ugen.

Husk vi kører også ud af huset.

Husk at Jannie er fysioterapeut, hun kan se din henvisning fra lægen, behandling til vores normale priser. mulighed for at få tilskud, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark. Ingen tilskud fra det offentlige.

 

 

Bestil din tid online.... -det sparer din og vores tid,så vi kan bruge tiden på behandling.