Cupping /bindevæv

Hvordan? 
Kroppen opvarmes med en let massage, herefter køres Cupperne over de store muskler til de steder hvor behovet er størst, her suges de fast og sidder på i 10-30 min.

Cupperne er med til at få affaldsstoffer dybt i vævet til at løsne sig

Kan jeg selv gøre noget?
Du ligger stille på briksen og slapper af.

Hvor ofte må jeg behandles?
Når mærkerne fra cupperne er væk kan du igen få behandling med cupper, massage kan du få efter ca. en uge.

Hvordan virker det?
Affaldsstoffer som sidder i musklerne og bindevævet bliver løsnet så kroppen kan udskille dem ad naturlig vej. Derfor er det rigtig godt at drikke ekstra vand, så du kan hjælpe kroppen med udskillelsen.

 

GUA SHA/ bindevæv

Når dit bindevæv er blevet udfordret af dårlig livsstil, inaktivitet, overanstrengelse både fysisk, psykisk, socialt, kan det føles som om at huden er blevet for lille til kroppen. 

Du vil mærke det som spændinger der flytter sig fra sted til sted og aldrig forsvinder helt.

Hvordan?

Med en bestemt skrabe teknik, får du behandlet de steder på kroppen der trænger.

Behandlingen er blidere end Cupping, men der kan blive tydelige mærker, hvis vævet er meget belastet, dette fortager sig efter 2-5 dage. Men virkninger er ikke til at tage fejl af.

Hvordan virker det?

Blodet strømmer til behandlingsområdet og fjerner stivheden, smidigheden bliver som før og du føler at spændetrøjen er blevet fjernet.

 

ALT

Alt-ansigtsbehandling er en teknik der aktiverer og blødgør bindevævet  i ansigtet så musklerne  løsnes, afslapper og udglatter spændt muskulatur.

Påvirkninger fra livet kan aflæses i vores ansigt og mimik, følelser som sorg, stress, angst, irritation, vrede osv. efterlader mikroudtryk som rynker i vores mimik. Tænk på hvor hurtig du aflæser dine medmennesker, det kan være tæt familie eller nære venner, som du kender godt. Ofte er ord overflødige, fordi vi aflæser ansigtsudtryk på kort tid.

Ved en ALT behandling, løsnes udtryk som kan være låst fast i nogle af de 97 muskler du hhar i ansigtet, derved får du et blidere og mere afslappet udseende.

Alt efter alder og bindevævets elasticivitet, kræves der ofte flere behandlinger for at få et varigt resultat. Du skal regne med 3-4 behandlinger de første 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum.